Onze werkwijze

Of u nu voor de eerste keer een woning verhuurt of dat u een doorgewinterde vastgoed belegger bent. In beide gevallen is het fijn om te weten waar u aan toe bent. Hieronder leggen wij onze werkwijze stap voor stap uit. Bekijk hier onze 5 stappen naar een veilige verhuurperiode. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met ons.

woning verhuren utrecht

Uw woning zorgeloos verhuren?

Zo doen wij dat

Bent u van plan om uw woning of appartement te verhuren in Utrecht voor een korte óf langere periode? Dan bent u aan het juiste adres bij Inter Immo, dé echte verhuurmakelaar in Utrecht en omstreken. Al ruim 25+ jaar zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van appartementen en woningen in Utrecht en omstreken. Met onze werkwijze vinden wij al jaren binnen 2 weken betrouwbare huurders. Daarvoor ontvangt u maximaal rendement. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij vertellen u hier stapsgewijs graag meer over!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel ons gerust op 030 – 227 1565

Intake / Gratis huuradvies

U vraagt zich allereerst vast af wat de huurwaarde van uw woning is. Daarom voeren wij gratis een huurwaarde bepaling uit. Wij komen vrijblijvend bij u langs, en maken kennis met u en uw woning. Wij geven u advies op maat, met als doel om het maximale rendement te behalen.

Wilt u na dit gesprek meteen het verhuurproces in gang zetten? Dan kunnen wij uw woning al binnen 48 uur online plaatsen. Vraag hier uw gratis huurwaarde bepaling aan.

Gegarandeerd verhuurd

Wanneer u besluit om uw woning te verhuren via Inter Immo, gaan wij direct aan de slag met:
· Professionele foto’s maken van uw woning
· Uw woning adverteren op de grootste verhuurwebsites van Nederland (Funda, Pararius, eigen website, etc.)
· Benaderen van ons eigen klantenbestand met 3000 woningzoekenden.

In 3 weken een veilige kandidaat

Niets gaat boven een veilige, zorgeloze verhuurperiode. Wij doen er alles aan om een geschikte kandidaat te vinden. Binnen twee weken zullen wij dan ook gedegen kandidaten aandragen. Vooraf maken wij kennis met deze potentiële huurders. Uiteraard doen wij een uitgebreide screening met diverse tools. U kunt denken aan:

• Financiële check
• Achtergrond check
• Werkgeverscheck
• Gemeentelijke check
• Controle benodigde documenten

Woningoverdracht

Het is gelukt om een geschikte huurder te vinden! Dat brengt ons bij de laatste stappen:
• Huurcontract opstellen en laten ondertekenen door huurder en verhuurder.
• Sleuteloverdracht inplannen en woning overdragen aan huurder
• Alle nutsvoorzieningen, zoals water en elektra overzetten (indien gewenst, regelen wij deze overdracht).
• Inspectierapport maken (Hierin leggen wij de staat van de woning vast middels foto’s en aantekeningen. Het rapport ontvangt u uiteraard ook.

Nazorg en service

Onze service stopt uiteraard niet bij het tekenen van de huurovereenkomst. Ook na de overdracht staan we voor u klaar. Om de kwaliteit en veiligheid van de verhuur te waarborgen, houden wij tijdens de verhuurperiode contact met zowel u als verhuurder en met de huurder. Wat wij doen?
Tussentijdse inspecties;

  • staat van de woning checken.
    Beantwoorden van vragen.
  • Fungeren als tussenpersoon, indien gewenst.
  • Informeren over veranderende wet- en regelgeving.

Direct de huurwaarde van uw woning weten?