Voor wie

Maak kennis met Inter Immo, Dé betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht, Almere, Amsterdam, Lelystad en het Gooi die zorgt voor écht resultaat.

Wij staan dagelijks klaar voor iedereen die wilt huren of verhuren in regio Utrecht. Wilt u uw woning tijdelijk of permanent verhuren? Wij vinden binnen 2 weken de ideale huurder voor uw woning.

particuliere belegger Interimmo-makelaar-cirkel-40

Particuliere belegger

Beleggen in vastgoed is de afgelopen jaren niet enkel interessant voor professionele beleggers. Maar steeds vaker zien wij particulieren zich hiermee bezig (willen) houden. Mede door de lage rentestanden en stijgende huurprijzen kunt u met het verhuren van een woning enorme rendementen realiseren. Dit maakt de markt aantrekkelijk voor particulieren. Hoe mooi de rendementen ook klinken, is er toch één essentiële eerste stap om tot een succesvolle vastgoedbelegging te komen. Het begint allemaal bij gedegen kennis van de markt.

Het aankopen van een appartement of huis is de eerste stap waarmee een particuliere belegger op korte termijn interessante rendementen kan behalen. Maar tegelijkertijd moet u de langere termijn rendementen niet uit het ook verliezen. Hier is de juiste kennis van de markt voor nodig over bijv. de waardestijging in de toekomst.

Inter Immo Makelaars biedt u een full-service pakket voor al uw wensen: aankoop, financiering, verhuur en eventuele verkoop. Op basis van uw ambities en behoeften denken wij graag met u mee als kennispartner met 25 jaar ervaring.

tijdelijke verhuur utrecht

Tijdelijke verhuur in Utrecht

Gaat u op wereldreis, samenwonen of in een ander stad werken? Dan heeft u er vast al over nagedacht wat u in die periode gaat doen met uw leegstaande woning in Utrecht. Het verhuren van een woning is een veel gekozen optie die u kunt overwegen.

Inter Immo Makelaars is al ruim 25 jaar dé verhuurmakelaar in Utrecht, Almere, Amsterdam, Lelystad en omstreken. Uw woning is via ons snel (in 2 weken) en veilig verhuurd. Ook tijdens uw afwezigheid onderhouden wij het contact met uw huurder: volledige ontzorging, dus. Heeft u speciale wensen voor de verhuur? Deze nemen wij op in een op maat gemaakte huurovereenkomst. Wij verhuren woningen aan zowel Nederlandse huurders als expats. Voor de tijdelijke verhuur van woningen aan expats maken wij al jaren gebruik van ons internationale netwerk. Expats zijn professionals die voor een internationale organisatie tijdelijk in Nederland komen wonen en werken.

beste verhuurmakelaar utrecht

Professionele belegger

Bent u een professionele belegger met meerdere panden en streeft u ernaar om volledig ontzorgt worden? En dat door een partij met de benodigde kennis van de markt en een rugzak aan ervaring? Dat kunnen wij voor u regelen!

Inter Immo Makelaars kan uw vastgoedportefeuille voor u beheren. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van alle ins en outs van uw panden. Met meer dan 1000 woningen in onze portefeuille hebben wij de juiste expertise in huis om professionele beleggers te kunnen bedienen.

Wilt u uw aanbod uitbreiden of afstoten? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Wij bieden u een full-service zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van uw rendement!

Direct de huurwaarde van uw woning weten?